SC TEXAL FANTAZIA SRL - RO / Jud. Harghita / 535600 Odorheiu Secuiesc / str. Kornis Ferenc nr. 31 / Tel.: +40 - 266 - 218 194
Despre noi

Societatea noastră, Texal Fantazia, a fost constituită în anul 1992, având domeniul de activitate comertul cu materiale textile. Datorită calitatătii exceptionale ale produselor, precum servirii punctuale si amabilitătii angajatilor, avem o clientelă multumită care creste în număr constant. Obiectivele noastre sunt de a dezvolta relatiile cu partenerii actuali si cu cei din viitor si a fi la zi cu prezentarea trendurilor actuale.


În magazinul nostru Clientul poate găsi toate materialele textile de care are nevoie în decorarea locuintei: galerii , perdele, draperii, tesături pentru mobilă, asternuturi, perne, covoare, mochete, fete de masă si alte textile. În afară de paleta largă a materialelor oferite stăm la dispozitia clientilor cu o gamă completă de servicii.În măsura în care produsele noastre v-au trezit interesul, adresati-vă cu încredere la noi, pentru că noi vă punem la dispozitie toate cunostintele noastre. Dacă aveti posibilitatea, vizitati magazinele noastre situate în centrul orasului Odorheiu Secuiesc, str. Kornis Ferenc nr. 31 si str. Victoriei nr. 2.

Created by DirectWEB in 2005 (c).