SC TEXAL FANTAZIA SRL - RO / Jud. Harghita / 535600 Odorheiu Secuiesc / str. Kornis Ferenc nr. 31 / Tel.: +40 - 266 - 218 194
Despre noi

Societatea noastrã, Texal Fantazia, a fost constituitã în anul 1992, având domeniul de activitate comertul cu materiale textile. Datoritã calitatãtii exceptionale ale produselor, precum servirii punctuale si amabilitãtii angajatilor, avem o clientelã multumitã care creste în numãr constant. Obiectivele noastre sunt de a dezvolta relatiile cu partenerii actuali si cu cei din viitor si a fi la zi cu prezentarea trendurilor actuale.


În magazinul nostru Clientul poate gãsi toate materialele textile de care are nevoie în decorarea locuintei: galerii , perdele, draperii, tesãturi pentru mobilã, asternuturi, perne, covoare, mochete, fete de masã si alte textile. În afarã de paleta largã a materialelor oferite stãm la dispozitia clientilor cu o gamã completã de servicii.În mãsura în care produsele noastre v-au trezit interesul, adresati-vã cu încredere la noi, pentru cã noi vã punem la dispozitie toate cunostintele noastre. Dacã aveti posibilitatea, vizitati magazinele noastre situate în centrul orasului Odorheiu Secuiesc, str. Kornis Ferenc nr. 31 si str. Victoriei nr. 2.

Created by DirectWEB in 2005 (c).